Lopharm, meer dan alleen een groothandel


Identiteit

Lopharm is al meer dan 25 jaar een groothandel op gebied van sport & fysio, EHBO/BHV, voetverzorging en beauty & wellness. Met een flinke portie Drentse nuchterheid staan wij graag voor u klaar.

Meer dan alleen een groothandel

Ook voor deskundig advies rondom producten, scholing, reparatie, onderhoud en/of service van uw apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een eigen technische dienst beschikken wij over een eigen productie- en assemblageafdeling. Service en garantie staan hoog bij ons in het vaandel!

Wij hechten veel waarde aan:

Betrokkenheid; Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en hechten waarde aan persoonlijk contact. Wij delen de passie voor blessurevrij sporten, hulpverlening, gezonde voeten en uiterlijke verzorging. Iedereen is van harte welkom in onze showroom, waar de koffie altijd klaar staat.

Klantgerichtheid; Lopharm waarborgt een constante kwaliteit van haar producten en diensten. Orders worden zo veel mogelijk nog dezelfde dag verwerkt om vervolgens zo snel mogelijk bij de klant afgeleverd te worden. Goed georganiseerde werkprocessen en een ruime voorraad maken dit mede mogelijk. Indien het orderverwerkingsproces vertraging oploopt wordt de klant persoonlijk op de hoogte gesteld.

Deskundigheid; Ieder teamlid beschikt over deskundige branchegerichte kennis en praktijkervaring. Mede daardoor en door het uitgebreide assortiment, een eigen technische dienst en onze productie- en assemblageafdeling zijn wij in staat goed in te spelen op de specifieke behoeften van de klant.

© Lopharm BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer