Workshop Zechsal Pure Magnesium


Magnesium is na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens. Bij een chronisch tekort aan magnesium kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten ontstaan. Ook eczeem, psoriasis, acne en andere huidproblemen worden door wetenschappers gerelateerd aan een chronisch tekort aan magnesium. Vanwege het belang van een gezonde magnesiumbalans willen wij door middel van een workshop zoveel mogelijk voetverzorgers de kans bieden om hun kennis hierover te vergroten.

Tijdens de workshop “Zechsal Pure Magnesium” leert u alles over de opname van magnesium via de huid en het gebruik ervan ( bijvoorbeeld bij diabetes, artrose en kramp ). De nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en literatuur, gebruikerservaringen en eigen Zechsal kennis komen aan bod. Daarnaast bestaat de workshop uit producttraining en leert u de producten succesvol in te zetten in uw praktijk. Bovendien ontvangt u een handige syllabus, een goodie bag en koffie/thee gratis.

Datum: 3 juni 2019
Aanvang: 18.30 uur
Duur van de workshop: 2,5 -3 uur
Locatie: Lopharm BV
Kosten: € 25,00 *


* Dit bedrag dient u vooraf te betalen en wordt aan het eind van de avond, bij aanschaf van Zechsal producten in mindering gebracht.

© Lopharm BV, 2019. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer