Workshop Mellinn20 bij schimmelnagels


"Sinds ik de Mellinn20 gebruik, durf ik voor het eerst in 15 jaar weer open schoenen te dragen", aldus Anneke van Wael.

De Mellinn20 low level laser met blauwe licht therapie is een essentiële schakel in het zorgtraject ter preventie en behandeling van schimmelnagels. Voor de cliënt betreft het een compleet behandeltraject waarbij verschillende stappen worden genomen onder uw leiding. De resultaten met de Mellinn20 zijn verbluffend.

De Mellinn-techniek is gebaseerd op het vermogen van laserstralen om weefsels op celniveau te herstellen via zogeheten biostimulatie. Dit betekend dat het lichaam wordt aangezet tot celvernieuwing waardoor het zelf de schimmel kan opruimen. In de Mellinn20 wordt de low level laser therapie gebruikt in combinatie met blauw licht energie. De low level laser in combinatie met blauwe licht therapie schakelt de schimmelinfectie pijnloos en zonder warmte uit. Zo wordt verdere verspreiding van de schimmel voorkomen.

De nagel krijgt de kans om uit te groeien tot een gezonde, sterke nagel zonder schimmel. Behandeling met de Mellinn20 is geschikt voor zowel teen- als vingernagels en is gemakkelijk en veilig thuis te gebruiken. De behandeling is uiterst geschikt voor kinderen, volwassenen en ouderen met schimmelnagels. Er zijn geen bijwerkingen van de behandeling.

De cliënt huurt het apparaatje en koopt bijbehorende producten voor in eerste instantie een periode van 6 maanden. De Mellinn20 wordt op de aangedane nagel geklemd en na indrukken van het startknopje, start er een programma van 7 minuten waarna de laser zichzelf uitschakelt. Dit wordt samen met de lokale huidcrème en nageldruppels iedere dag herhaald.

Resultaat Mellinn20 schimmelnagelbehandeling na 9 maanden


Workshop volgen?

Bent u pedicure, podotherapeut, podoloog of nagelstyliste en wilt u meer weten over schimmelnagels, de inzet van low level laser therapie bij schimmelnagels, de Mellinn20, het leaseplan voor cliënten en het promoplan? Meld u dan nu alvast aan voor de workshop.

Workshop Mellinn20 bij schimmelnagels

Datum:  Nog Nader te bepalen
Aanvang: 18.30 uur
Duur van de workshop: 2,5 - 3 uur
Locatie: Lopharm BV

 

© Lopharm BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer