Nieuwjaarsborrel 2021

Het eind van 2020 is (eindelijk) in zicht! Het is een jaar om snel te vergeten en met smacht te wachten op wat 2021 zal brengen. Helaas zullen wij in de eerste periode van 2021 nog niet af zijn van de pandemie, maar om 2021 goed te beginnen houden wij ook dit jaar een nieuwjaarsborrel.

Dit jaar geen fysieke borrel, maar online! 

 
Tijdens de borrel wordt er door een professional uitleg gegeven over enkele fraisjes en zal er een demo gegeven worden met een aantal Zechsal producten. Ook krijgt u dit jaar bij aanmelding een kortingscode en als u in het weekend van 9 en 10 januari een bestelling plaatst, ontvangt u bovendien een presentje van ons om het nieuwe jaar goed te beginnen. 

Dan nog even de praktische informatie. De borrel zal plaats vinden op zaterdag 9 januari. Wilt u deelnemen aan de borrel? Meldt u zich dan aan via onderstaande button! Verdere informatie volgt. Aanmelden kan tot en met woensdag 16 december aanstaande. 

Om de interactie te behouden, kunt u tot en met 16 december vragen stellen over producten, over Lopharm of wellicht heeft u een vraag voor een van onze leveranciers? Laat het ons weten via het aanmeldformulier. Heeft u op een later moment nog een vraag of wellicht een casus? Stuur deze dan per mail naar: communicatie@lopharm.nl of stuur ons een bericht via social media. Wij proberen alle vragen tijdens de online borrel te beantwoorden.

Wij zien uit naar uw aanmelding!

 

© Lopharm BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer