Cursus Body Sugaring Voetverzorging

De cursusdag bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. In het theoretische gedeelte wordt, aan de hand van beeldmateriaal onder andere ingegaan op de verschillende huid- en haarcondities. Ook komen de modelleertechniek van de suikerpasta en de nabehandeling aan de orde. In het praktische gedeelte leert u zelf te sugaren. 

Meer weten over Body Sugaring en de voordelen van Body Sugaring ten opzichte van harsen?
Ga dan hier naar het artikel over Body Sugaring.

Algemene cursusinformatie

Cursusdatum: Tot nader order geannuleerd vanwege het Coronavirus
Docent: Marion Kamphuis
Aanvang:  9.30 uur
Einde: 16.00 uur
Cursuslocatie:   Ons bedrijfspand
Cursuskosten * : Cursusgeld € 115,00 (BTW vrijstelling)
Starterspakket (voor thuis) € 225,00 excl. BTW


Inbegrepen: koffie/thee en een lunch alsmede de benodigde lesmaterialen, waaronder het werkboek en een certificaat. Bovendien een compleet starterspakket.
* In verband met de BTW zijn de kosten opgesplitst

Cursusprogramma

9.30 uur Ontvangst met koffie/thee
  Interactieve lezing
  Start praktijk
  Lunchpauze
  Voortzetting praktijk
  Kleine kennistoets over het geleerde + bespreking
16.00 uur Afsluiting en evaluatie

 
Voor het praktische gedeelte dient u werkkleding te dragen en zelf twee handdoeken mee te nemen. Om dit gedeelte van de dag nuttig te laten verlopen vragen wij u uw benen niet te ontharen. 

Inhoud starterspakket

  • 1x dubbel heater
  • 1x suikerpasta soft 1000 ml
  • 1x suikerpasta regular 1000 ml 
  • 1x pre sugaring - antyseptic gel 350 ml
  • 1x post sugaring - calming balm 350 ml
  • 1x rozenwater 250 ml
  • 1x easy soft-powder 200 gram
  • 2x spatel
  • 1x handschoenen nitryl 100 stuks
  • 1x poster voor de salon
  • 1x promotie flyers Bodysugaring 50 stuks


De cursus gaat alleen door indien er voldoende belangstelling is.

button_REGISTREREN
Wij zien uit naar uw inschrijving!

© Lopharm BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer