Workshop Zechsal Pure Magnesium in de sportMagnesium is na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens en speelt een grote rol bij vele lichaamsprocessen. Bij een chronisch tekort aan magnesium kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten ontstaan. Hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes mellitus, migraine, stress, burn-out etc. worden door wetenschappers naast vele andere aandoeningen gerelateerd aan een chronisch tekort aan magnesium.

Magnesium zorgt voor de aanmaak van energie, het houdt de spieren soepel en de botten sterk. Dat de magnesiumbehoefte bij sporters hoger ligt, aangezien sporters transpireren en zo allerlei mineralen inclusief magnesium verliezen, is al bewezen. Juist sporters hebben magnesium nodig voor onder andere de aanmaak van ATP, het stofje dat verantwoordelijk is voor de energietransport in ons lichaam. Bovendien zorgt magnesium ervoor dat er minder kans op spierkramp is en dat het lichaam sneller herstelt! Veel sporters én topsporters die Zechsal producten gebruiken zijn enthousiast over de werking. De producten worden al met succes gebruikt door clubs in de eredivisie voetbal en door wielrenners in de Giro d’Italia.

Vanwege het belang van een gezonde magnesiumbalans, willen wij door middel van een workshop zoveel mogelijk sportverzorgers, massagetherapeuten en fysiotherapeuten de kans bieden om hun kennis hierover te vergroten.

Tijdens de workshop “Zechsal Pure Magnesium in de sport” leert u alles over de opname van magnesium via de huid en het gebruik ervan ( bijvoorbeeld bij diabetes, artrose en spierkramp ). De nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en literatuur, gebruikerservaringen en eigen Zechsal kennis komen aan bod. Daarnaast bestaat de workshop uit producttraining en leert u de producten succesvol in te zetten binnen uw werkveld. Bovendien ontvangt u een handige syllabus, een goodie bag en koffie/thee gratis.

Algemene informatie:

Datum: Maandagavond 3 juni 2019
Aanvang: 18.30 uur
Duur van de workshop: 2,5 - 3 uur
Kosten: Geen
Locatie: Lopharm BV


Deelname is gratis! Wel dient u zich in te schrijven. Dit kan via onderstaande button.

Wij zien uit naar uw inschrijving.

© Lopharm BV, 2019. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer