Met meer gemak op trainingskamp!

Wij helpen u graag op weg.....


Hestia Trainingskampen; ons advies voor een trainingskamp in Spanje.

In de haven van Marbella bevindt zich Hestia, een hele leuke loungebar, maar ook het gemotiveerde bedrijf dat zich richt op het ontvangen en verzorgen van (sport)groepen. Op gebied van sportverzorging zijn alle faciliteiten aanwezig. Geen gesjouw meer met sportverzorgingsproducten.

Aan alles is gedacht.

In de diverse accommodaties staan massagebanken klaar en voor het masseren/verzorgen op locatie heeft u de beschikking over een portable koffermassagebank. Ook de bijbehorende accessoires zoals massagerollen, massagekussens etc. zijn aanwezig. Tevens staan er een aantal sportverzorgingskoffers klaar. Er is genoeg voorraad tape, bandages, massageolie etc. 

U kunt natuurlijk ook altijd uw eigen sportverzorgingskoffer meenemen en die indien nodig aanvullen met de producten die bij Hestia op voorraad liggen.

Hestia Trainingskampen & Lopharm zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Mocht u speciale wensen hebben, mailt u dit dan van te voren naar info@lopharm.nl. Wanneer u boekt via Hestia Trainingskampen zal er vanuit Lopharm, voorafgaand aan uw komst, contact met u worden opgenomen om uw wensen te bespreken.

Downloads >
Hestia Trainingskampen Marbella (informatie)
Hestia Trainingskampen seizoen 2017/2018 (prijzen)

© Lopharm BV, 2019. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer