Assemblage van verbandtrommels en -tassen

Verbandtrommels en –tassen in diverse uitvoeringen en maten zijn leeg of met een door u gewenst assortiment te bestellen. Alle componenten zijn ook los te verkrijgen.

Alles op maat geassembleerd

De verschillende verbandtrommels worden in eigen beheer afgevuld c.q. voor u naar wens samengesteld. Het basis uitgangspunt bij het assembleren van de verbandtrommels is het verwerken van kwalitatief hoogwaardige producten, CE gecertificeerd, met alle daarbij behorende eisen.

Controle van verbandtrommels

Naast het op maat leveren van diverse verbandtrommels, controleren wij ook bestaande verbandtrommels en vervangen wij de ontbrekende artikelen. Ook de artikelen die "over datum" zijn worden vervangen. Zelf uw verbandtrommel controleren en aanvullen kan natuurlijk ook. 

Wetgeving voor bedrijven

Binnen het Arbo-besluit staat vermeld dat er voldoende verbandmiddelen binnen een bedrijf aanwezig moeten zijn. In de RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie) worden de risico factoren binnen het bedrijf beschreven en aan de hand hiervan kan worden vastgesteld welke verbandmiddelen er aanwezig moeten zijn.

Om tegemoet te komen aan de vraag vanuit het bedrijfsleven naar de inhoud en samenstelling van een goede, op de werksituatie toegesneden "Basis-Bedrijfsverbandtrommel" heeft Het Oranje Kruis een richtlijn uitgebracht die voldoet aan het gestelde in de huidige Arbowetgeving.

De BHV bedrijfsverbandtrommels van Lopharm zijn goedgekeurd door het Oranje Kruis (goedkeuringsnummer VB 78-31) en voldoen daarmee aan alle gestelde richtlijnen.© Lopharm BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer