Coronabeleid

Wij staan voor u klaar, ook in tijden van crisis!

Het coronavirus heeft de wereld stevig in zijn greep en stelt ons allemaal voor onvoorziene en soms geheel nieuwe uitdagingen. Bijna dagelijks ontvangen wij informatie over nieuwe beperkingen en regels (in het openbare leven en door het uitvallen van belangrijke of gangbare dienstverlening).

Bij Lopharm doen wij ons best om u als professional verder te helpen en de gebruikelijke service te bieden. Ons doel is om een zo compleet mogelijk aanbod te behouden, tegen prijzen die u van ons gewend bent. 

Wat betekent de Coronacrisis voor onze verkoop?

In de afgelopen dagen hebben wij ontdekt dat producten door sommige online aanbieders tegen zeer hoge prijzen worden aangeboden. Wij distantiëren ons hiervan! Echter, wij worden soms ook geconfronteerd met prijsverhogingen die wij helaas aan onze klanten moeten doorberekenen. Een voorbeeld hiervan is de extreem hoge inkoopprijs voor mondmaskers, waardoor ook de verkoopprijs explosief gestegen is. Schaarste en de uitzonderlijk hoge luchtvrachtkosten zijn hiervan de oorzaak. Zodra onze inkoopprijs van de mondmaskers weer zakt, zal onze verkoopprijs ook direct aangepast worden. 

Donatie

Omdat wij tijdens deze Coronacrisis in de gelukkige omstandigheid verkeren dat wij mondmaskers kunnen aanbieden aan onze klanten, hebben wij ook een donatie gedaan aan zorgmedewerkers voor hun persoonlijke bescherming. Zonder zorg zijn we immers nergens!

Wat betekent de Coronacrisis voor onze dienstverlening?

Ook nu staat onze technische dienst paraat. Pedicuremotoren kunnen voor onderhoud en/of ter reparatie worden aangeboden, maar ook massagebanken kunnen net als anders in onze werkplaats gereviseerd worden. Helaas is het niet verantwoord om nu een aantal cursussen/workshops door te laten gaan. Vandaar dat deze tot nader order geannuleerd zijn.   

Lopharm preventie

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers zijn onze topprioriteit. Daarom hebben wij de volgende stappen genomen om werknemers, maar ook klanten en hun naasten te beschermen:

 • Preventieve maatregelen voor werknemers, inclusief hygiënemaatregelen en sociale afstand.
 • Een strikt bezoekersbeleid, inclusief hygiënemaatregelen zoals handdesinfectie bij binnenkomst van de showroom en sociale afstand. Wij verzoeken u om bestellingen zoveel mogelijk online te plaatsen en bij afhalen in onze showroom te wachten totdat een medewerker u laat weten dat uw bestelling klaar staat.

Het is belangrijk om samen de strijd tegen Corona aan te gaan!

Wij hopen op uw begrip en danken u voor uw voorzichtigheid en vertrouwen.

Blijf gezond en veel sterkte gewenst in deze voor ons allemaal moeilijke en bizarre tijd!

Team Lopharm


 Nieuwsarchief


 • 14-01-2021
  Desinfectie
 • 23-12-2020
  Nieuw: Blinky ECO-Tabs
 • 24-11-2020
  Mondkapjesplicht
 • 05-07-2020
  Non-Touch desinfectie
 • 15-04-2020
  Coronabeleid
 • 03-04-2020
  Mondmaskers leverbaar
 • 16-03-2020
  Corona update
 • 03-03-2020
  NGS accreditatie rond
 • 02-03-2020
  Corona besmetting en Volair Fresh
 • 13-02-2020
  Speciale aanbieding


 • © Lopharm BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.

  Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer