Desinfectie

Update 09-11-2020


Alcohol Dentior/Podior 80% en Podilon zijn effectief tegen coronavirussen wanneer schone handen minimaal 60 seconden worden ingewreven!

Over desinfectiemiddelen

Desinfectiemiddelen vallen onder de biocidewetgeving. Biociden zijn stoffen of mengsels die uit één of meer werkzame stoffen bestaan, en die bestemd zijn om schadelijke of ongewenste organismen te vernietigen, af te weren, onschadelijk te maken of de effecten daarvan te voorkomen.

Biociden (zoals desinfectiemiddelen) mogen alleen worden verhandeld en worden gebruikt als ze door het Ctgb (College voor de toelating van gewasmiddelbestrijding en biociden) zijn toegelaten en voorzien zijn van een registratienummer. Een op de Nederlandse markt toegelaten desinfectiemiddel is voorzien van een N-nummer (registratie Ctgb) of een E-nummer (registratie medisch hulpmiddel). Op het etiket of in de bijsluiter moet staan waarvoor het is toegelaten en hoe het gebruikt dient te worden.

Meer informatie over biociden (toelatingsnummers, gebruikersvoorschrift etc.) is te vinden op  www.ctgb.nl

Let wel; reinigingsmiddelen zonder biocidale werking vallen niet onder de biocidewetgeving en hebben dus geen Ctgb registratie nodig!

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Corona Protectiepakket

Van € 25,50 voor € 22,50 excl. BTW
Bij afname van 5 protectiepakketen, prijs per pakket € 19,95 excl. BTW

Huidreiniging en desinfectie

Oppervlakte reiniging en desinfectie

Ook onderstaande producten zijn van belang in de strijd tegen Corona

Door het vele reinigen en desinfecteren van de handen wordt de huid dusdanig ontvet dat deze uitdroogt. Hierdoor bestaat er kans op kloofjes en wondjes. Een goede huidcrème zoals Centella crème plus kan een bijdrage leveren om uitdroging van de huid te voorkomen en daarmee de huid beter te beschermen tegen ziekmakende micro-organismen. Centella crème plus bevat onder andere Tea Tree olie. Van Tea Tree olie is bekend dat deze olie de weerstand versterkt en dat deze inzetbaar is tegen bacteriële, virale en schimmelinfecties.

Beschikbaarheid en leverbaarheid producten

Alle producten die momenteel niet leverbaar zijn en waarvan de levertijd onbekend is, worden direct gearchiveerd, zodat ze bij het zoeken nog wel op de website worden getoond, maar zijn voorzien van een "meer informatie" button en niet van een "bestel nu" button. Bovendien worden de producten uit bovenstaand overzicht verwijderd.

Wij zijn ons bewust dat de verkoopprijs van mondmaskers helaas explosief gestegen is, maar ook onze inkoopprijs! Schaarste en de uitzonderlijk hoge luchtvrachtkosten zijn hiervan de oorzaak. Zodra onze inkoopprijs zakt, zal onze verkoopprijs ook aangepast worden. 

Updates over deze en nieuwe hygiëneproducten worden in een nieuwsbericht gepubliceerd. Uiteraard streven wij ernaar om onze beschikbare voorraad zoveel mogelijk op pijl te houden. Zorgprofessionals krijgen voorrang bij levering.

Wij doen onze uiterste best om alle bestellingen zorgvuldig en op tijd te leveren. Echter door de grote toestroom van het aantal te verwerken orders kan het zijn dat uw bestelling iets langer onderweg is dan gebruikelijk. Indien u bij een webbestelling gebruikt maakt van de optie afhalen in de showroom, wacht dan a.u.b. even tot u bericht van ons krijgt dat uw bestelling klaar staat.

Wij blijven de ontwikkelingen over het Coronavirus nauwlettend volgen en geven u indien nodig een update.

Samen gaan we de strijd tegen Corona aan. 

Blijf gezond en veel sterkte gewenst in deze voor ons allemaal moeilijke en bizarre tijd!

Team Lopharm

 


 Nieuwsarchief


 • 25-11-2020
  Black Friday Deals
 • 24-11-2020
  Mondkapjesplicht
 • 05-07-2020
  Non-Touch desinfectie
 • 19-05-2020
  Desinfectie
 • 15-04-2020
  Coronabeleid
 • 03-04-2020
  Mondmaskers leverbaar
 • 16-03-2020
  Corona update
 • 03-03-2020
  NGS accreditatie rond
 • 02-03-2020
  Corona besmetting en Volair Fresh
 • 13-02-2020
  Speciale aanbieding


 • © Lopharm BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.

  Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer