Een persoonlijk bericht achter laten over een van onze diensten of een product stellen wij zeer op prijs.
Met een klik op de button kunt u uw review plaatsen.

Review plaatsen
Herman Evers 29 oktober 2016

Prima cursus gevolgd. Cursus Sijmoves. Na de module enkel en voet vandaag de module heup en bekkengordel afgesloten. Binnenkort de module knie. Erg veel zin. Prima aanvulling op de reeds andere gevolgde opleidingen.

Femmie Dekker 26 september 2016

Vrijdag 23 sept. Workshop Cross Fit , Magnesium en Tummo ademhalingstechniek bij LSG Cross Fit in Klazienaveen. Prima ontvangst door geweldig team van mensen met een goed verhaal en doordacht concept. Werd ik blij van.

Verhaal over magnesium was eye-opener: wist van het tekort, maar nimmer nog zo inzichtelijk uitgelegd gekregen; daar ga ik mijn voordeel mee doen.

Jammer, jammer was het bad niet beschikbaar; had me zo verheugd op het ijsbad! Maar dat gaat nog wel komen ;)

Topmiddag!

Dion Folkersma 23 september 2016

De nieuwe website is geweldig en zeer gebruiksvriendelijk! Breed assortiment en ook gemakkelijk te bestellen. Wij als club zijn zeer tevreden over Lopharm!

Evert Remmelts 8 september 2016

Breed assortiment, snelle levertijden, persoonlijke aanpak! Klasse!!

Zeer prettig om zaken mee te doen!!

Malou Alferink 19 juli 2016

Lopharm heeft een goed en volledig assortiment. De mening en wensen van klanten worden meegenomen in keuzes in het assortiment, dat is prettig. Wat ik verder als bijzonder prettig ervaar is de bijzondere service en klantgerichtheid van Lopharm. Geen vraag is te gek en er is altijd een oplossing voor handen en bereid bij een vaste partner tijd en energie te investeren. Dat is een service waarom we graag bij Lopharm bestellen.

Producten zijn goed, kwaliteit is goed. Dat is de voornaamste reden van onze samenwerking. We moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de producten die we dagelijks gebruiken. Op dit moment mis ik geen producten in het assortiment. Indien dat het geval is, is onze ervaring dat een kort belletje met Lopharm wonderen doet in het assortiment. 

Jan Haak 16 juni 2016

Al bijna 17 jaar koop ik sportverzorgingsproducten bij Lopharm. Ik ben uiterst tevreden. Het assortiment is volledig. Ik mis niks. Enige tijd geleden is het assortiment uitgebreid met veel revalidatiematerialen. Dit vond ik gezien mijn functie een wenselijke uitbreiding.

De levering en nazorg van de producten is altijd goed! Mijn massagebank is een keer stuk gegaan, maar deze was weer heel snel en naar volle tevredenheid door de technische dienst gerepareerd.

Jan Douma 9 juni 2016

Al geruime tijd krijg ik massageolie en sporttape van Lopharm en door hun flexibele en snelle leveringen ga ik dit nog jaren doen.

Bedankt jongens!

Christy Albers 9 juni 2016

Mijn complimenten voor de overzichtelijke website. De producten die ik nodig heb zijn goed vindbaar met behulp van de zoekmachine en de heldere foto's.

Christa van Dijk 31 mei 2016

Wauw, superrrrr mooie nieuwe website!!!!! Een genot om naar te kijken en super verzorgd!!! Toppie!!! Complimenten!! Groetjes Christa.

Norbert Geels 20 mei 2016

Wat een goede service van Lopharm!

Op maandag avond wil de massagetafel niet meer zakken en natuurlijk komt dat nooit gelegen. Ik gelijk een mail richting Lopharm (de leverancier van de tafel). Dinsdagmorgen gelijk een mail terug met advies. Na terugbellen onderdeel besteld en woensdag een belletje dat het onderdeel binnen was gekomen en gelijk doorgestuurd. Donderdag bij de praktijk afgeleverd. Ook nog een beschrijving erbij wat je moest doen en 10 min. later weer een top werkende tafel.

Dus ik geeft Lopharm een dikke pluim.

1 | 2 | 3 | 4 | 5
(e-mail adres wordt niet getoond op de website)
(bericht zal pas worden getoond nadat het beoordeeld is)
(ter controle)
© Lopharm BV, 2019. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer