Een persoonlijk bericht achter laten over een van onze diensten of een product stellen wij zeer op prijs.
Met een klik op de button kunt u uw review plaatsen.

Review plaatsen
E. Koene 11 november 2017

De cursus Fascia Taping & Tools gevolgd. Inspirerend en leerzaam. Cursusleiders zijn bekwaam en enthousiast. Je kan direct na de cursus aan de slag.

Willy Rutgers 1 november 2017

Twee dagen een inspirerende en aanvullende cursus MTC Fascia Taping & Tools gevolgd. Georganiseerd door Lopharm en gegeven door Cristina Peter. Zoals gewoonlijk alles tip top verzorgd. Bedankt.

Johan Schuiling 29 oktober 2017

De cursus Fascia Taping & Tools gevolgd. Dit was een enorm succes. De cursusleidster was erg bekwaam en de geleerde kennis direct toepasbaar. Voor iedereen die meer over de fascia wil leren en er mee wil werken, is deze cursus zeker een aanrader. Ik ben er al volop mee bezig.

Jamie 26 september 2017

Goed contact.

Ze staan altijd open voor advies en zijn prima telefonisch bereikbaar.

Levering is super snel en altijd makkelijk traceerbaar.

Willy Rutgers 22 mei 2017

Ik heb een Compry Cool van Lopharm een tijdje mogen gebruiken nadat ik een knie operatie had ondergaan waarbij een halve prothese geplaatst is. De Compry Cool is heel makkelijk in gebruik en ik mag wel zeggen dat ik er zeer veel baat bij gehad heb. Hij geeft een goede koeling en druk en deze combinatie zorgt ervoor dat de zwelling snel afneemt en de pijn gedempt wordt. Het heeft mijn herstelperiode aanzienlijk verkort. Ik was 2 maanden na de operatie weer volledig mobiel en kon weer goed lopen en fietsen.

Ria Siermans 26 april 2017

Ik wil even laten weten hoe positief mijn ervaringen zijn met het Medical Taping Concept. Ik heb al diverse cliënten kunnen helpen met deze ondersteunende techniek. Hooikoorts zeker voor 80% verminderd, maar ook helemaal verdwenen. Iemand die van de huisarts een spuit in de schouder zou krijgen i.v.m. een bursitis is klachtenvrij na behandeling met tape en oefeningen. Ik merk dat het wel belangrijk is dat je kennis van zaken hebt, taperichting, juiste spanning op de tape en locatie waar getapet moet worden. Maar als die kennis er is... heel veel toepassingen. Zelfs na een operatie verkleefd littekenweefsel kunnen vrijmaken.

Rob Coulier 21 april 2017

Woensdagavond jl. een interessante en leerzame praktijkavond Medical Tape gevolgd onder leiding van Harry Pijnappel, sportfysiotherapeut en internationaal Medical Taping Instructor. Met dank aan Lopharm BV.

Henny van de Laan 17 maart 2017

Zaterdag 11 maart was ik aanwezig om de demonstratie van de keramische fraisen van Bush te volgen en deze zelf uit te proberen. Een leuke opzet en mijn eerste ervaring was direct heel positief. Heerlijke fraisen om mee te werken. Ik gebruik ze nu ook zelf in mijn praktijk. Cliënten voelen het verschil! Ik ben uitermate tevreden.

Vera van der Sloot 1 januari 2017

Zeker 10 jaar klant bij Lopharm en zal dat zeker blijven. Dik tevreden. Website is nog gebruikersvriendelijker!!

Fennie Verduin 1 december 2016

Zaterdag 26 november een opfrisdag gehad van Body Sugaring.

Heb in het voorjaar de cursus gedaan, maar de laatste half jaar wou het sugarren niet meer. Of mijn techniek was niet goed of het Sugar of het apparaat is niet goed. Door deze training is alles weer goed. Nu ben ik weer enthousiast en pak de draad weer op. Ben zeer tevreden.

Toppie dat jullie deze ochtend hebben georganiseerd.

Dank je wel Gea en Marion.

1 | 2 | 3 | 4 | 5
(e-mail adres wordt niet getoond op de website)
(bericht zal pas worden getoond nadat het beoordeeld is)
(ter controle)
© Lopharm BV, 2019. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer