Een persoonlijk bericht achter laten over een van onze diensten of een product stellen wij zeer op prijs.
Met een klik op de button kunt u uw review plaatsen.

Review plaatsen
Jan Boersma 23 januari 2018

Ik heb vorig jaar de cursus fascia taping en tools gevolgd en inmiddels gebruik ik ze dagelijks.

Christine Peter verzorgde de cursus zij was zeer kundig en inspirerend .

Deze cursus is voor iedereen zeer aan te bevelen.

Femmie Dekker 22 januari 2018

Vorig jaar de cursus fascia taping en tools gevolgd. Een zeer fijne aanvulling op de bindweefselmassage. Gebruik de tools inmiddels dagelijks in de praktijk. Voor de cliënten fijn, maar zeker ook voor mijn eigen vingers fijn. Een absolute aanrader!

 

Wim Wildeman 15 december 2017

De BlueTens wordt aanbevolen voor de verzorger van sportverenigingen.

TENS vind ik persoonlijk meer bij de fysiotherapeut thuis hoort.

Zonder een goede opleiding lijkt me dat niet mogelijk. Welke indicaties worden genoemd? Wordt men op de hoogte gebracht over segmentale indelingen?

Reactie Lopharm > Zie: https://youtu.be/kIWPPbxj5VE

Jos Kortekaas 19 november 2017

De Bluetens is een gebruiksvriendelijke spierstimulator voor hersteltraining! Een zeer innovatief apparaat, die mij qua mogelijkheden heeft verrast; makkelijk in gebruik, zeer handzaam en overal te gebruiken. Voor elke verzorger van een (amateur) club een extra tool in behandeling.

E. Koene 11 november 2017

De cursus Fascia Taping & Tools gevolgd. Inspirerend en leerzaam. Cursusleiders zijn bekwaam en enthousiast. Je kan direct na de cursus aan de slag.

Willy Rutgers 1 november 2017

Twee dagen een inspirerende en aanvullende cursus MTC Fascia Taping & Tools gevolgd. Georganiseerd door Lopharm en gegeven door Cristina Peter. Zoals gewoonlijk alles tip top verzorgd. Bedankt.

Johan Schuiling 29 oktober 2017

De cursus Fascia Taping & Tools gevolgd. Dit was een enorm succes. De cursusleidster was erg bekwaam en de geleerde kennis direct toepasbaar. Voor iedereen die meer over de fascia wil leren en er mee wil werken, is deze cursus zeker een aanrader. Ik ben er al volop mee bezig.

Jamie 26 september 2017

Goed contact.

Ze staan altijd open voor advies en zijn prima telefonisch bereikbaar.

Levering is super snel en altijd makkelijk traceerbaar.

Willy Rutgers 22 mei 2017

Ik heb een Compry Cool van Lopharm een tijdje mogen gebruiken nadat ik een knie operatie had ondergaan waarbij een halve prothese geplaatst is. De Compry Cool is heel makkelijk in gebruik en ik mag wel zeggen dat ik er zeer veel baat bij gehad heb. Hij geeft een goede koeling en druk en deze combinatie zorgt ervoor dat de zwelling snel afneemt en de pijn gedempt wordt. Het heeft mijn herstelperiode aanzienlijk verkort. Ik was 2 maanden na de operatie weer volledig mobiel en kon weer goed lopen en fietsen.

Ria Siermans 26 april 2017

Ik wil even laten weten hoe positief mijn ervaringen zijn met het Medical Taping Concept. Ik heb al diverse cliënten kunnen helpen met deze ondersteunende techniek. Hooikoorts zeker voor 80% verminderd, maar ook helemaal verdwenen. Iemand die van de huisarts een spuit in de schouder zou krijgen i.v.m. een bursitis is klachtenvrij na behandeling met tape en oefeningen. Ik merk dat het wel belangrijk is dat je kennis van zaken hebt, taperichting, juiste spanning op de tape en locatie waar getapet moet worden. Maar als die kennis er is... heel veel toepassingen. Zelfs na een operatie verkleefd littekenweefsel kunnen vrijmaken.

1 | 2 | 3 | 4 | 5
(e-mail adres wordt niet getoond op de website)
(bericht zal pas worden getoond nadat het beoordeeld is)
(ter controle)
© Lopharm BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.

Lopharm BV gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer