Een persoonlijk bericht achter laten over een van onze diensten of een product stellen wij zeer op prijs.
Met een klik op de button kunt u uw review plaatsen.

Review plaatsen
Jamie 26 september 2017

Goed contact.

Ze staan altijd open voor advies en zijn prima telefonisch bereikbaar.

Levering is super snel en altijd makkelijk traceerbaar.

Willy Rutgers 22 mei 2017

Ik heb een Compry Cool van Lopharm een tijdje mogen gebruiken nadat ik een knie operatie had ondergaan waarbij een halve prothese geplaatst is. De Compry Cool is heel makkelijk in gebruik en ik mag wel zeggen dat ik er zeer veel baat bij gehad heb. Hij geeft een goede koeling en druk en deze combinatie zorgt ervoor dat de zwelling snel afneemt en de pijn gedempt wordt. Het heeft mijn herstelperiode aanzienlijk verkort. Ik was 2 maanden na de operatie weer volledig mobiel en kon weer goed lopen en fietsen.

Ria Siermans 26 april 2017

Ik wil even laten weten hoe positief mijn ervaringen zijn met het Medical Taping Concept. Ik heb al diverse cliënten kunnen helpen met deze ondersteunende techniek. Hooikoorts zeker voor 80% verminderd, maar ook helemaal verdwenen. Iemand die van de huisarts een spuit in de schouder zou krijgen i.v.m. een bursitis is klachtenvrij na behandeling met tape en oefeningen. Ik merk dat het wel belangrijk is dat je kennis van zaken hebt, taperichting, juiste spanning op de tape en locatie waar getapet moet worden. Maar als die kennis er is... heel veel toepassingen. Zelfs na een operatie verkleefd littekenweefsel kunnen vrijmaken.

Rob Coulier 21 april 2017

Woensdagavond jl. een interessante en leerzame praktijkavond Medical Tape gevolgd onder leiding van Harry Pijnappel, sportfysiotherapeut en internationaal Medical Taping Instructor. Met dank aan Lopharm BV.

Henny van de Laan 17 maart 2017

Zaterdag 11 maart was ik aanwezig om de demonstratie van de keramische fraisen van Bush te volgen en deze zelf uit te proberen. Een leuke opzet en mijn eerste ervaring was direct heel positief. Heerlijke fraisen om mee te werken. Ik gebruik ze nu ook zelf in mijn praktijk. Cliënten voelen het verschil! Ik ben uitermate tevreden.

Vera van der Sloot 1 januari 2017

Zeker 10 jaar klant bij Lopharm en zal dat zeker blijven. Dik tevreden. Website is nog gebruikersvriendelijker!!

Fennie Verduin 1 december 2016

Zaterdag 26 november een opfrisdag gehad van Body Sugaring.

Heb in het voorjaar de cursus gedaan, maar de laatste half jaar wou het sugarren niet meer. Of mijn techniek was niet goed of het Sugar of het apparaat is niet goed. Door deze training is alles weer goed. Nu ben ik weer enthousiast en pak de draad weer op. Ben zeer tevreden.

Toppie dat jullie deze ochtend hebben georganiseerd.

Dank je wel Gea en Marion.

Herman Evers 29 oktober 2016

Prima cursus gevolgd. Cursus Sijmoves. Na de module enkel en voet vandaag de module heup en bekkengordel afgesloten. Binnenkort de module knie. Erg veel zin. Prima aanvulling op de reeds andere gevolgde opleidingen.

Femmie Dekker 26 september 2016

Vrijdag 23 sept. Workshop Cross Fit , Magnesium en Tummo ademhalingstechniek bij LSG Cross Fit in Klazienaveen. Prima ontvangst door geweldig team van mensen met een goed verhaal en doordacht concept. Werd ik blij van.

Verhaal over magnesium was eye-opener: wist van het tekort, maar nimmer nog zo inzichtelijk uitgelegd gekregen; daar ga ik mijn voordeel mee doen.

Jammer, jammer was het bad niet beschikbaar; had me zo verheugd op het ijsbad! Maar dat gaat nog wel komen ;)

Topmiddag!

Dion Folkersma 23 september 2016

De nieuwe website is geweldig en zeer gebruiksvriendelijk! Breed assortiment en ook gemakkelijk te bestellen. Wij als club zijn zeer tevreden over Lopharm!

1 | 2
(e-mail adres wordt niet getoond op de website)
(bericht zal pas worden getoond nadat het beoordeeld is)
(ter controle)
© Lopharm BV, 2017. Ontwikkeld door Custom Website.